Suntem Crematex Distribution SRL. Despre noi.

Dar in spatele numelui se afla o companie infiintata in anul 2011, din Cluj-Napoca. Importam si distribuim imbracaminte si articole second-hand / outlet de ani buni, pentru ca ne face placere sa ne ajutam clientii sa isi dezvolte magazinele, indiferent de unde din tara ne contacteaza.

Ce trebuie sa stii despre noi, din primul moment, este ca ne place calitatea si avem grija ca ea sa fie prezenta in tot ce facem. Incepand din clipa in care alegem articolele ce ne intra in stoc, care sunt doar calitate extra, crema si calitate I, si pana la felul in care oferim consultanta, pentru ca cei care ne trec pragul sa fie siguri ca achizitiile lor sunt cele mai reusite.

De-a lungul timpului ne-am adaptat schimbarilor ce au avut loc in piata. Magazinele de haine si articole second-hand au evoluat, tipologia marfii expusa, dar chiar si tipologia clientilor care aleg aceste magazine s-a modificat, asa ca am avut grija sa fim atenti si sa implinim nevoile clientilor nostri.

Selectionam toate produsele foarte atent. Le organizam si sortam in functie de sezon si de categoria in care se potrivesc. Le pregatim cu grija si le oferim fiecarui client, in functie de nevoile si de profilul magazinului pe care il reprezinta.

Ne e drag sa dezvoltam relatii stabile, profitabile, pe termen lung. Tocmai de aceea, indiferent de sezon, de-a lungul anului, ne asiguram ca putem sa oferim produse pe care iti face placere sa le expui in magazinul tau si pe care reusesti, mai apoi, sa le comercializezi.

Te invitam in depozitul nostru, din Cluj-Napoca, ca sa ne cunosti si sa descoperi produsele noastre. Vei putea sa le vezi, daca simti nevoia, inainte de achizitie. Sau, daca preferi, iti putem livra produsele alese in maxim 48 de ore, oriunde in tara.

Ia legatura cu noi chiar acum!Cere o oferta