Cerintele pentru un depozit en gros second hand de imbracaminte

Profesionalism, seriozitate si promptitudine

Depozite en gros de haine si incaltaminte second hand trebuie sa gaseasca un echilibru intre costuri si calitate pentru a putea aproviziona cat mai satisfacator magazinele second hand.
Calitatea marfurilor, diversitatea si faptul ca sunt de sezon sau nu determina in mare masura satisfactia clientilor finali. De aceea un bun importator de haine trebuie sa dea dovada de profesionalism, promptitudine si seriozitate.

Diversitatea, una din cerintele de baza

Un furnizor bun de haine trebuie sa puna la dispozitie o varietate larga de produse, de la jucarii pentru copii, haine, pana la lenjerie de pat si covorase. Desigur ca hainele trebuie sa fie pentru toate stilurile si varstele, astfel incat fiecare client final, din magazinele aprovizionate de depozitul en gros, sa gaseasca ceva pe gustul lui.
O alta cerinta ar fi ca articolele sa se prezinte sub un aspect cat mai placut, sa nu fie uzate, patate, decolorate sau deteriorate si daca se poate, sa fie de sezon, clientii rareori cumpara vara ce ar purta iarna si invers. Acest aspect este deosebit de important, intrucat un client multumit va mai calca pragul magazinelor second aprovizionate de depozitul en gros, de aceea aprovizionarea trebuie sa fie prompta.

Furnizorul de haine second hand – depozit en gros – afacerea de haine en gros

Parteneriatul de durata cu un furnizor serios de haine second hand este motorul businessurilor second hand. Atunci cand livreaza calitate la preturi rezonabile isi aduce aportul la succesul magazinelor de specific, intr-un mod considerabil.
Beneficiarii marfii, magazinele second, stiu ca nu este noua, insa pentru a avea o relatie bazata pe incredere calitatea trebuie sa ocupe un rol principal, alaturi de promptitudinea livrarilor, diversitate si sprijin logistic pentru atingerea scopului principal, satisfactia clientilor.
Cere o oferta