Termeni si ConditiiCREMATEX SRL este o societate comerciala organizata in conformitate cu legislatia din Romania si cu legislatia Uniunii Europene,care activeaza pe piata en-gros oferind o gama larga de sortimente de imbracaminte,incaltaminte,accesorii second hand si noi precum si alte produse de uz casnic.

Navigarea pe site-ul www.crematex.com presupune citirea,intelegerea si acceptarea prezentelor Termeni si Conditii de catre orice client.

Crematex isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul acestui Site,precum si sectiunea Termeni si Conditii,notificand clientul in prealabil.

Date Companie:

Crematex Distribution SRL

CUI RO29124031

J12/2369/2011

IBAN:RO10RZBR0000060018566207

Sediul Social:Aurel Vlaicu 8,Cluj-Napoca

Punct de lucru:Traian Vuia 208,Cluj-Napoca

1-Drepturi de autor.Proprietate intelectuala

Folosirea site-ului www.crematex.com inclusiv achiztionarea produselor, implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare.

De asemenea clientul sau utilizatorul raspunde pentru orice dauna materiala sau de orice alta natura produsa site-ului,continutului si serviciilor CREMATEX.

Continutul acestui site este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de propietate intelectuala.Asadar continutul,incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri,reprezentari stilizate,imagini,simboluri,text precum altele asemenea,sunt proprietate exclusiva a CREMATEX DISTRIBUTION SRL si nu este permisa copierea,distribuirea,publicarea,transferul catre terte parti,includerea,legarea,indepartarea insemnelor,fotografiilor,imaginilor,bucatilor de text,afisarea,vinderea a continutului,datelor si informatiilor gasite pe site sau modificarea lui,fara acordul exprimat in mod expres de catre CREMATEX DISTRIBUTION

SRL. 2-Politica de confidentialitate

Utilizarea/accesarea site-ului si produselor CREMATEX DISTRIBUTION SRL,presupune solicitarea din partea dumneavoastra a anumitor date cu caracter personal necesare indeplinirii scopurilor pentru care au fost solicitate si stocate.

Refuzul de a ne oferi aceste date poate rezulta in imposibilitatea de a comercializa si livra produsele disponibile pe pagina noastra.

Prin accesarea site-ului sau plasarea unei comenzi vi se va solicita consimtamantul pentru unele activitati de prelucrare a datelor dumneavoastra personale defasurate de CREMATEX in conformitate cu legislatia in vigoare.

Stocam si prelucram date cu caracter personal doar in cazul in care ne-ati furnizat aceste date prin abonarea la newsletterul nostru,prin plasarea unei comenzi sau prin completarea unui formular de contact.

Colectam date cu caracter personal ale clientilor,persoane fizice si persoane juridice,in urmatoarele scopuri:

-pentru a va livra produsele comandate,transmiterea de mesaje tip sms pentru a va informa de starea comenzii,precum orice alta activitate legata de produsele si promotiile noastre,prin e-mail sau posta,insa pentru acestea din urma doar cu acordul dumneavoastra expres,iar in aceste scopuri va prelucram numele sau alte informatii de contact cum ar fi adresa de domiciliu/sediu,livrare sau facturare,adresa de e-mail si numar de telefon.

-participarea(informarea) la un concurs sau o campanie organizata sau sponsorizata de CREMATEX DISTRIBUTION sau de catre un tert in numele nostru.

-pentru a detecta si evita eventuale fraude care pot prejudicia compania sau interesele clientilor.

-pentru a oferi functii de social media si pentru a monitoriza traficul si activitatea de pe site-ul nostru.

-in cadrul site-ului folosim fisiere cookies,stocand astfel temporar,informatii si date cu caracter personal pentru a adapta serviciile oferite,cerintelor clientilor nostri si pentru a imbunatati securitatea accesului pe site.

3-Informatii privind siguranta datelor clientilor

Respectam legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal,astfel datele dumneavoastra sunt prelucrate si colectate doar pentru scopul pe care vi l-am comunicat si nu vor fi pastrate mai multe decat este necesar pentru scopurile descris

e. Acestea sunt stocate in siguranta,corecte si actualizate.

4-Politica de livrare si vanzare online

Produsele se livreaza de catre vanzator,direct la adresa specificata de catre client sau pot fi ridicate de la depozitul nostru din Cluj-Napoca.

In cazul livrarii la domiciliu transportul se asigura prin firma de curierat cu care colaboram.

Taxa de transport se calculeaza automat, raportat la numarul kilogramelor comandate.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate in stoc se va realiza in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzi,cu posibilitatea ca acest termen sa fie modificat de imprejurari independente de vointa noastra,fara a depasi un termen de 10 zile lucratoare.

Produsele comandate vor fi expediate in ambalaje care sa asigure securitatea transportului,astfel raspunderea pentru orice deteriorare cauzata in timpul transportului revine transportatorului.

4.1 Plasarea comenzii este permisa oricarui utlizator care detine un cont activ sau isi creeaza un CONT.

Un client poate avea un singur cont iar CREMATEX isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul clientului, daca considera ca in urma conduitei sau a activitatii acestuia pe site,prejudiciaza in orice fel CREMATEX sau clientii acesteia.

Pentru plasarea unei comenzi va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi:

-selectati sortimentele dorite si le adaugati in cosul de cumparaturi.

-introduceti datele de facturare dupa caz: persoana jurdica(datele firmei) persoana fizica(cnp si numele dumneavoastra)

-intoduceti adresa de livrare

-alegeti metoda de plata (ramburs sau plata cu cardul online)

-click pe butonul “Finalizeaza comanda”

-prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizate, sunt corecte,complete si adevarate, la plasarea comenzii, de asemenea consimte ca poate fi contactat, prin orice mijloc disponibil, in orice situatie in care acest lucru este necesar.

*Puteti opta pentru COMANDA TELEFONICA la urmatoarele numere:

0753672350 / 0744166132

4.2 Preturile afisate in cadrul site-ului sunt in EURO, iar plata si facturarea produselor comandate, se va face in moneda locala LEU.

Cursul de schimb valutar se va face conform cursului BNR din ziua respectiva(ziua plasarii comenzii) plus 0.4%.

In eventualitatea plasarii unei comenzi din afara Romaniei aveti posibilitatea de a achita produsele achizitionate in EURO.

Atunci cand plata se efectueaza prin card bancar,CREMATEX va debita contul curent al clientului cu sumele reprezentand contravaloarea in lei a produselor comandate plus costul transportului,ulterior transmiterii de catre acesta din urma a confirmarii comenzii.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si a serviciilor disponibile pe site sau pe pagina oficiala de Facebook a companiei, nu reprezinta o obligatie contractuala din partea CREMATEX ,acestea fiind utilizate cu titlu de prezentar

e. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesarii paginii unde acestea sunt afisate iar CREMATEX isi rezerva dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

Factura va fi comunicata clientului atat online cat si in format fizic cu ocazia livrarii produselor comandate.

5-Politica de retur

In cazul in care nu sunteti multumit/a de produsul comandat,aveti posibilitatea de a-l returna sau va puteti alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat,cu respectarea urmatoarelor conditii”

-produsele trebuiesc returnate in aceasi stare in care au fost livrate,in ambalajul original si cu documentia completa.

-numarul kilogramelor returnate trebuie sa coincida cu numarul kilogramelor livrate pe factura, altfel returul nu va fi acceptat.

-articolele din sortimentele la care se face retur trebuie sa fie aceleasi cu articolele livrate de catre CREMATEX DISTRIBUTION SRL, marfa neconforma cu marfa livrata nu va fi acceptata.

-specificati motivul returului.

-specificati optiunea inlocuirii sau rambursarii sumei.

Daca se constata ca nu sunt indeplinite conditiile descrise mai sus,coletul(marfa) va fi retrimisa catre cumparator.

*Taxa de transport pentru returnarea coletului este suportat de catre client,cu exceptia cazului in care CREMATEX isi asuma costul returului.

Daca ati optat pentru restituirea sumei a produslui returnat, este necesara transmiterea de catre dumneavoastra a unui cont bancar(IBAN) in care va vom restitui suma aferenta sortimentului returnat din care va vom retrage taxa de transport.

Va vom restitui contravaloarea produslui returnat in maximul 14 zile calendaristice din momentul in care returul dumneavoastra ajunge la depozitul nostru.

6- Forta majora

Nici una dintre partile unui contract incheiat,nu raspunde de neexecutarea la termen si/sau in mod corspunzator,total sau partial,a oricarei obligatii care ii revine in baza contractului,daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora, din motive independente de parti.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti,in termen de 5 zile,producerea evenimentului si sa ia orice masuri posibile in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

7- Dispozitii finale

CREMATEX DISTRIBUTION SRL va ofera dreptul de a utiliza si accesa site-ul sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii.Ne rezervam dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice alte modificari ale site-ului, fara notificare prealabila a clientului.

Navigand si utlizand site-ul, va oferiti automat acordul pentru respectarea Termenelor si Conditiilor de pe site.

Clientul are obligatia de a citi Termenii si Conditiile ori de cate ori acceseaza site-ul.

Organizam periodic promotii care sunt anutate pe site si pe pagina noastra de Facebook.

Acestea isi incep valabilitatea in momentul in care apar pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site.Promotiile nu se cumuleaza intre ele si sunt valabile doar in limita stocului disponibil.

pantofi louboutin, pantofi valentino, pantofi casadei, poseta prada, geanta prada, sneakers giuseppe zanotti, valentino rockstud, geanta gucci, poseta gucci, pantofi gucciecommerce, creare siteuri web, creare aplicatii mobile, softuri companie, promovare social media, promovare online, promovare companie, creare situri, creare siteuristomatologie satu mare, dentist satu mare, dentist, stomatologie, cabinet stomatologic, stomatologie preturi, stomatologie generala, stomatologie generala satu mareperuca, peruci, peruci germania, peruci femei, peruci dama, peruci sintetice, peruci par scurt, peruci par natural, peruci olx, peruci ieftine, peruci colorate, peruci barbati, peruci satu marepiatra naturala, rocas, granit, piatra, travertin, marmura, andezit, mr. stone, piatra vistea, placare piatra, pardoseli piatra, trepte piatradepozit haine second hand, haine second hand, haine second hand, haine second hand en gross, haine second hand onlineimplanturi dentare baia mare, implanturi dentare satu mare, implanturi dinti satu mare, implanturi dentarestomatologie baia mare, dentist baia mare, dentist, stomatologie, cabinet stomatologic, stomatologie preturi, stomatologie generala, stomatologie generala baia marecase targu mures, apartamente targu mures, imobiliare targu mures, garsionere targu mures, locuinte targu mures, prima casa targu murespetreceri copii, loc de petreceri copii, petreceri adolescenti, petreceri companii, petrecere tematica, evenimente private, petreceri adultiwedding planning, organizare nunta, organizare evenimente, organizare botezuri, nunta cluj napoca, agentii evenimente, decor evenimente, firma evenimente
Acest site utilizeaza cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru. Acestia le pot combina cu alte informatii oferite de dvs. sau culese in urma folosirii serviciilor lor.

Necesare Preferinte Statistici Marketing
Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.
Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
*_language https://crematex.com Cookie pentru retinerea preferintei limbii sesiune HTTP
PHPSESSID https://crematex.com Cookie pentru menținerea sesiunii de lucru sesiune HTTP
gdpr_* [x4] https://crematex.com Cookie pentru memorarea consimtamantului de acceptare a cookie-urilor pe acest site 1 an HTTP
Checkout https://crematex.com Retine informatii asupra produselor adaugate in cos 1 month HTTP
Login https://crematex.com Retine informatii criptate pentru a pastra utilizatorul autentificat dupa ce expira sesiunea 1 month HTTP
Declaratie cookie-uri actualizata in data de 24.05.2018